Sunday, January 25, 2009

Pilihanraya Kampus

Hadiah-hadiah yang aku kutip:
  • poster (biase la tu...last2 buang)
  • sticker (gambar muka calon, aku tampal merata2)
  • buah oren (xmkn pun takut ade melamin.dari china la katakan.dah buruk kat bilik)
  • chopstick (nape atiqah punye lg cantik)
  • sikat (kecik je.boleh wat sikat kucing je)
  • pembaris (siap decorate dengan renda2.tp bdak law nak buat ape pembaris)
  • flyers (yesss org tu mengata org ni mengata itu sudah pasti)
  • sms (suh undi mr x n mr x)

manifesto2

  • tambah tender cafe (kalo besarkan cafe terus ape salahnye.or agak mustahil??)
  • letak suggestion box (nak buat ape kalo xde tindakan)
  • kurangkn harga mknn (tapi kalo mknn same pun naik loya jgk tekak)
  • meningkatkan ke-intelligence-an student (x logik!)

yang aku nak tp xde org wat manifesto ni:

  • atm machine kat aikol.econs ade nape aikol xde(yang kat library tu slalu rosak)
  • tempat mkn yang besar dan best mcm econs...aku dh dpt title duta cafe..aikol cafe berbau siot...sape stuju angkat tangan~
  • makanan free hari jumaat
  • nota free hari rabu
  • buku law boleh pinjam hari selasa
  • xde kelas hari isnin
  • bas free hari weekend
  • teksi free hari aku nk balik umah n nk pegi uia
  • xyah prepare tutorial hari khamis
  • xde test bulan 2
  • study week sekurang2nya seminggu
  • jarak antara exam minimum 3 hari
  • hari khamis ni xde test succession
  • hari khamis ni xyah buat keje tuto consti mr.azlan syah
  • hari jumaat ni xyah hantar assignment methods of da'wah
  • hari sabtu ni xde leadership
  • 3 hb ni xde test criminal
  • 5 hb ni xde test land
  • 6 hb ni xde test family

ha ha ha ha ha ha ha mustahil....mustahil...

-last2 skali mr mukhlis ngan miss shitah menang(wpun sherry ckp jgn tertipu dengan jnggut perang die mungkin die guna wella hahahaha)

No comments: