Saturday, February 28, 2009

Lumut

Bahagian merepek :

Blog ni..
dah berdebu berkulat serta berlumut
dahagakan idea2 bernas aku
hahahahaha

XXXXXXXX

Bahagian serius:

Aku benci kelas leadership!
yeah itu sudah pasti
jam kredit cuma 0.5 tp kerja mengalahkan subjek law
hari ni ade explorace paksaan
dan salah satu aktiviti dekat check point ialah
"makan megi yang direndam dengan air sejuk yg dicampur air teh"
aku.tak.dapat.terima.

XXXXXXXXX

Bahagian sedih:

waaa aku dah sebulan tak balik...
cuti maulidul rasul pn xleh balik....ade program..
aku hanya boleh balik lepas final exam
kawan aku kawin 28 mac
aku x rasa aku dapat pergi
suka sgt kawin time aku bizi.....aiyo

XXXXXXXXX

Bahagian tensyen:

aku amik short sem
jadual die..
isnin rabu 8 am sampai 4 pm
selasa khamis 8 am sampai 7 pm
tapi hanya satu subjek
iaitu....
arab.
ye.
arab je.
semua tu kelas arab.

XXXXXXXXXXX

Bahagian motivasi:

aku mesti buktikan aku boleh berdikari!
o yeah~

Saturday, February 21, 2009

aku.kena.tag.huu.syifa.kejam.

tapi mp3 aku ade org pinjam yeahh
maka aku terselamat dari tag ni
kita tangguh tag ini ke masa hadapan
ok ye syifa?
(ha ha ha ha ha)

Tuesday, February 17, 2009

Kamu Pelik

aku ade seorang member yg bernama A.
aku xtau nape setiap kali aku bersama die aku akan berperangai pelik

situasi 1

aku berjalan2 di cafe aikol aku nampak kucing baring2.aku pun pijak lantai depan muka kucing tu, kucing tu kelip2 mata.lalu aku buat beberapa kali kucing tu kelip2 mata lagi.
aku : A, cuba tengok kucing tu
A : aaaa nape
aku : kucing tu kelip mata kalo ko step lantai depan muke die
A : errr......o..k..
[maklumat yang sangat tak berguna dan xde point]

situsasi 2

aku berjalan2 dkt bridge antara econs ngan aikol, aku nampak benda kecik warna putih atas langit (aku pk lam hati, ah...alien di siang hari)

aku : A, cuba tengok tu atas langit
A : ape die
aku : tuuu tengok tu yang warna putih tu
A : mana...tak nampak pun...ape die
aku : UFO
A : ......... (die terus blah n aku dengar die cakap "ko ni ganjil")

Program uh la la

Integration between Internationals and Locals –Problems and Solutions"
DATE : 26 February 2009 (Thursday)
TIME : 3:00 - 5:00 p.m.
VENUE : Moot Court, AIKOL
Theme : "IIUM - turns diversity into unity!"
Participants :IIUM students
Forum - speakers:
Dr. Aldila Binti Isahak – Department of Political Science, IRKHS
Dr. Said Bouheraoua – Assistant Professor, AIKOL
Please FORWARD this msg to all IIUM students you know!Thank you

-aku subcom PC je hahaha.datang la xnak datang sudah tapi kalo datang lagi bagos

Monday, February 09, 2009

5 : 10 PM

when you're not sure whether you're depressed or happy

i've been having nightmares recently
when i look at the mirror i feel creepy
as if my face is rottening
i'm fighting with this n i don't feel so good
i don't think i have any problem
except some tutorials to be done
it makes me dizzy n confused
i can't say i'm depressed coz i don't have any problem for real
n i can't say i'm happy coz maybe this dream is trying to tell what i really feel inside

no i'm not being emo
i'm not!
ok i am
well it's just a dream afterall
or maybe it's a satanic whisper
ah-hah!

ah ape aku merepek ni
aku byk lagho kot....

Sunday, February 08, 2009

Aku dan Invention Ku v.2

merujuk kepada posting di bawah
pada hari kejadian:

[on phone]
aku : farah,mu ade mane gi doh ke kelas
farah : aku dok gi ah aku demam

aku : abie ko ade kat ne gi kelas dah ke
abie : aku kat bilik la weyh aku x gi.

-so aku yg dah siap2 n dah kua pagar dah pun berpatah balik ke mahallah n sambung tido lagi..
-jadi terkubur la invention aku ahahahaha

Friday, February 06, 2009

Aku dan Invention Ku

esok aku ade kelas leadership
kene present 'My Invention'
tadi aku ade test so x prepare la
ape aku nak present esok??
short cut - google la ape lagi
jadi mane satu aku nak present esok

1. numberless watch
2. fart silencer
3. flying ferrari
4. books vending machine
5. finger-mounted toothbrush (berus gigi sarung kat jari)
6. lifespan countdown
7. air piano
8. cardboard toilet a.k.a shitbox
9. emergency money box (in case of emergency - break glass)
10. canned clothes

yaaa aku rase aku akan present books vending machine la
letak kat tempat yg cepat bosan contohnye stesen bas/lrt/ktm
orait orait