Tuesday, February 17, 2009

Kamu Pelik

aku ade seorang member yg bernama A.
aku xtau nape setiap kali aku bersama die aku akan berperangai pelik

situasi 1

aku berjalan2 di cafe aikol aku nampak kucing baring2.aku pun pijak lantai depan muka kucing tu, kucing tu kelip2 mata.lalu aku buat beberapa kali kucing tu kelip2 mata lagi.
aku : A, cuba tengok kucing tu
A : aaaa nape
aku : kucing tu kelip mata kalo ko step lantai depan muke die
A : errr......o..k..
[maklumat yang sangat tak berguna dan xde point]

situsasi 2

aku berjalan2 dkt bridge antara econs ngan aikol, aku nampak benda kecik warna putih atas langit (aku pk lam hati, ah...alien di siang hari)

aku : A, cuba tengok tu atas langit
A : ape die
aku : tuuu tengok tu yang warna putih tu
A : mana...tak nampak pun...ape die
aku : UFO
A : ......... (die terus blah n aku dengar die cakap "ko ni ganjil")

2 comments:

simzasama said...

kamu mmg pelek

simzasama said...

cik anah

i tagged u kt blog i

cpt la respon

wahai cik APM