Sunday, March 15, 2009

Aku dan tangan sakitku

Aku bangun pagi 2 hari lepas tengok tangan aku bengkak macam incredible hulk (exaggerate sket).lalu aku pn pegi ke klinik uia.doktor yang merawat aku ialah dr shafeeq, foreigner ckp melayu.katanya ada 3 punca sebab kemungkinan:

1 - banyak sangat tulis
[possible gak tapi xde la aku salin nota criminal ngan consti sampai kertas berasap]

2 - angkat barang berat
[pun possible gak beg duit aku yang penuh dengan duit syiling boleh dikategorikan sebagai barang berat]

3 - digigit insect
[kata umie kalsom - ada lipan lam bilik kau x.. bawah baju ko yang bertimbun2 tu]
[kata siti - bukan kena burung belatuk dan sebagainye]
[kata aku - digigit ikan paus]


[aku sangat gumbira esemen consti rupenye bukan kena hantar 8 pagi esok tapi 8 malam.yey boleh tangguh lagi]

1 comment:

Risa Harada said...

huhu bukan sebab2 diatas la Rai, tp sbb tgn bgkak ialah byk sgt kluar duit kat mesin atm tu~