Thursday, April 30, 2009

Wah aku penyabar rupenye

dengar sabarnye aku tunggu benda alah ni kembang
[ape ni dandelion ke aku pun xtau]
lepas amik gambar last aku pun pusing2 kan bunga tu
dan akhirnya berterbanganlah benih2nye ke angkasa
cewah
kejayaan besar dalam hidup aku

Petang Hari Pegi Minum

Location : Ziq Delicafe Kuala Terengganu

disebabkan kfc telah diboikot maka ada craving terhadap cheesy wedges.
inilah penggantinya..tada~
kewajipan setiap restoran.garlic banyak sangat susah nak telan.
takleh challenge domino's punye garlic bread.

harga nak dekat2 secret resepi tapi rasa macam air gula letak esen vanila
[hahaha jahat aku]
macam air biase bukan mcm ice blended
xde cabaran masa minum sruuppp je terus habis

the best deli in town?wait and see.kasik aku compare dulu dgn tempat lain ha.ha.ha.


coti2 pn banyak keja aii boring nye

Tuesday, April 28, 2009

Berakhirnya Agenda Zionis

Konvensyen Berakhirnya Agenda Zionis
Salam.
Tanggal 9 Mei 2009 nnti ade konvensyen bes kat PWTC
Program : Konvensyen Berakhirnya Agenda Zionis (Convention The End Of The Zionist Agenda)
Tempat : Merdeka Hall PWTC
Masa : 8am - 5pm
Bayaran : RM10
sila klik link d bwh utk maklumat lanjut ttg registration, panelist etc
http://kbaz.net/
datang jangan tak datang
ewah~

Sunday, April 26, 2009

Garden of Knowledge


Masya Allah cantik kan? uia berpelangi.atas masjid plak tu.
sangat kagum kepada insan yang amik gbr ni.
FYI aku jumpa gbr ni dlm google image je hahaha.
*setakat ni tak pernah lagi nampak pelangi kat uia


Saturday, April 25, 2009

aku pbsm

"kalau ikut peraturan pengakap, the whole world will be peaceful"
kata2 seorang manusia dalam berita tv9
pengakap ni ape..agama ke

Friday, April 24, 2009

Makan ermmm~

Location : Delifrance KLCC

biase2 je macam dekat pizza hut jugak.beza die cuma ada sayur sayan yang cantik haha


sedap tapi sila makan time perut tak penuh nanti tak habis (muak2 sket).n mahal!

sedap giler wuwuwu~ musti beli.kalo makan sambil tutup mata lagi best.seperti ditulis kat bawah nobody can stop at just one!ada 6 perasa-kiwi,stroberi,peach(paling sedap),coklat,nenas,n nata de coco
*tart tu makan separuh2 coz kongsi duit dengan yana kui3

haa ape lagi kalo lalu kat delifrance mana2 mesti beli tart ni.yang penting halalan toyyiban

Thursday, April 23, 2009

Anak Laut


mereka. berjalan dengan bersungguh-sungguh.


aku mana? aku camerawoman so x masuk gambar
zie? terlalu comel untuk dimasukkan ke dalam blog.hahahaha

tukar layout

tak berjaya!makin jahanam blog aku.last2 amik blogger pnye jgk.hmpeh

Monday, April 20, 2009

Tag lagi.by nik

white=silent
blue=honest
red=helpful
pink=naughty
violet=lovely
brown=cool
orange=smart
grey=talkative
yellow=gorgeous
black=cute

ok jadi nik ialah kaler ape?gitu ke nik?

ok2 nik umairah ni rahim
ialah kaler putih
dan biru
dan juga merah
violet pn boleh
dan sangat brown!
pink tak sangat la
orange itu pasti
tapi grey...em..macam tak je
sangat yellow pada pandangan tunangannya [haha sori nik]
black of kos!

nak tag org lain
tapi malas nak pikir sape
haaaa

-siti

- jaja

-anis

-syifa

-sape2 je la yg rajin

[adui sakit kepala ni nak tdo la papai]

lalolalola~


lokasi : pada kawasan oren



mood : seperti gambar di atas

[tidak. senyuman di atas tidak kepervertan]

Monday, April 13, 2009

Promote~

ade sorg budak tu

nama dia zie

dia baru buat blog

pastu nak promote la ni

sila la buka ye

http://theonlywannaz.blogspot.com

die kelas criminal n consti dengan saye

budaknye baik dan comel

ha.ha.ha.

I'm still sane! (maybe..or not...)

makan tak basah

mandi tak kenyang

lagu doremon dalam playlist

sakit exam.

penatnye mandi buku

umi aku : macam la xbiase exam

aku : yela senangnye kalo bleh wat cam bese

Friday, April 10, 2009

oh consti

aku dan mereka...student2 consti tak kira dr ibrahim atopun dr k.a. berada dlm keadaan kronik

nabila : rai, cane nak stadi dengan gembira

aku: [buat xtau sambil main laptop.sbnrnye aku pn xtau]

inilah keadaan mereka dalam kelas consti...

ini pula keadaan mereka dalam tutorial consti.

dahsyat bukan?

selamat melalui exam consti dengan gembira kawan2.

[aku yg amik gbr so aku la yg main2 hahahaha]

gambar ini?hiasan semata-mata.

Wednesday, April 08, 2009

Kena tag lagi (yg syifa punye ari tu pn x buat lagi haaa)



Adakah anda rasa anda HOT ??


bergantung kepada definisi hot


hot = panas


tak.tak rasa panas sebab baru mandi


hot = popular?


emmm ntah ar kena buat survey baru tau


hot = pedas?


pedas ubat gigi kira x?


[aku xnak ikut precedent Siti Masleha CJ sebab tu judgment COA je.ko appeal kat sini jadik Federal Court la hahahahaha]




Upload gambar kegemaran anda


emm mari kita lihat gambar ape yg ade dalam komputer umah cikdah ni




tadaaaa~inilah adik aku n sepupu aku yg nakal tahap cipan.senyuman yang ternyata sekali tidak ikhlas.


Kenapa anda suka gambar ini?


takdela suke sgt tapi gambar ni yang paling menarik dalam pc ni.mereka inilah kahirhan mahfuzah, adik aku dan anis nabilah, sepupu aku.mereka ialah best friend forever and ever sama2 busuk dan masam.


Bila kali terakhir makan pizza?


ntah la dah lupe.aku hanya mkn pizza kalo balik teganu(jimat duit nye pasal)


Lagu terakhir anda dengar


Lagu Opick sebelum tido.insaf weh~


Apa yang sedang anda buat selain dari buat tag ni?


YM dengan org ramai.tengok.. dah oren2 dah kat bawah ni


Selain nama anda sendiri, apakah lagi nama yang anda suka orang panggil anda?


Rehana : dari tadika sampai skolah menengah


Adik Rai (don't laugh!) : masa amik dip


Rai : bdak2 dip + budak aikol yg sengal2 nih


Raihana : nama skema oleh lecturer dan guru2


Raihanamaimunah : Dr Baharudin n Dr Mahanoon je (pelik kan?eh tak pelik la.dorg nak distinguish aku dgn siti raihana harun yang cantik dan pandai tu)


Anah : Orang itu.heheheh

Mahu Tag Siapa?

Siti lagi.eh tak boleh.syifa la.

n jaja

n anis

n eja

n ada

sekian.terima kasih.