Friday, April 24, 2009

Makan ermmm~

Location : Delifrance KLCC

biase2 je macam dekat pizza hut jugak.beza die cuma ada sayur sayan yang cantik haha


sedap tapi sila makan time perut tak penuh nanti tak habis (muak2 sket).n mahal!

sedap giler wuwuwu~ musti beli.kalo makan sambil tutup mata lagi best.seperti ditulis kat bawah nobody can stop at just one!ada 6 perasa-kiwi,stroberi,peach(paling sedap),coklat,nenas,n nata de coco
*tart tu makan separuh2 coz kongsi duit dengan yana kui3

haa ape lagi kalo lalu kat delifrance mana2 mesti beli tart ni.yang penting halalan toyyiban

2 comments:

simpleyetstylish said...

wat tros review sal food :D

Risa Harada said...

cik rai dan makanan, tidak dinafikan lg mereka mmg xbOle dipisahkan^^